Общината в  Благоевград предостави дарени от г-н Тодор Наков защитни

...
Общината в  Благоевград предостави дарени от г-н Тодор Наков защитни
Коментари Харесай

Връчиха дарения на болници в Благоевград

Общината в  Благоевград даде дарени от господин Тодор Наков защитни костюми, защитни шлемове и маски на  здравните служащи от Центъра за незабавна здравна помощ, Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ ПУЛС “ и Многопрофилна болница за интензивно лечение-Благоевград. От общината изричат голяма признателност на г-н  Наков за помощта и поддръжката!

Дарените от господин Тодор Наков защитни средства бяха разпределени сред три лечебни заведения в града. Центърът за незабавна здравна помощ получи 100 бр. маски, 10 бр. защитни шлемове за лице и 15 бр. защитни костюми за многократна приложимост.

Многопрофилната болница за интензивно лекуване,,ПУЛС “ получи 200 бр. маски, 30 бр. защитни шлемове за лице и 53 бр. защитни костюми за многократна приложимост.

 Многопрофилната болница за интензивно лечение-Благоевград получи 200 бр. маски, 20 бр. защитни шлемове за лице и 60 бр. защитни костюми за многократна приложимост.

,,Благодаря на лекарите и медицинските екипи. Благодаря на хората, които ни оказват помощ в сложната конюнктура, в която се намираме. Благодаря, че отделяте от персоналните си  средства, с цел да помогнете! Нека бъдем единни  в създалата се обстановка в името на нашите деца и родители! Заедно можем да победим! “, сподели кметът на Благоевград инж. Румен Томов.

От общината в Благоевград приканват жителите на града да съблюдават прецизно рекомендациите на Министерство на здравеопазването и заповедите на Община Благоевград!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР